O nama

O nama

Poduzeće Padiss-Horvat d.o.o. osnovano je 1995 godine. Specializirani smo za prodaju novih vozila Ford Ranger Wildtrak te dodatne opreme za sva pick up vozila (Nissan Navara, Mitsubishi L200, Toyota Hilux, VW Amarok, Mercedes X-Class,…) te ostala vozila (S.U.V.).  Dodatnu opremu za pick up vozila kao što je roleta Mountain top, Roll bar Mountain top, Hardtop Aeroklas, raznovrsni poklopci tovarnog prostora, zaštite tovarnog prostora, Lazer led svjetla, okviri prednjih farova i stop svjetla, vitla i nosači za vitla, rubovi blatobrana, distance, felge, gume, vjetrobrani, bull bar, …. montiramo u našoj radioni sa dugoročnim iskustvom.

Poduzeće Padiss-Horvat uspješno se bavi autolimarijom i lakiranjem vozila u svojoj termolakirnici koja je opremljena vrhunskom tehnologijom i vrhunskim alatima. Na taj način možemo udovoljiti i najvećim zahtjevima svojih klijenata.

Jedna od usluga koje poduzeće nudi je i transport različitih vrsta roba. Poduzeće Padiss-Horvat smješteno je 5km od autoceste A4.

Ekipa u novom uredu realizira usluge naših djelatosti TRANSPORTA i sve potrebno oko PICK-UP VOZILA (WEB katalog i marketing), te RAČUNOVODSTVA.

Misija

Naš glavni zadatak je poboljšati kvalitetu mobilnosti naših kupaca. Zastupnici smo poznatih robnih marki dodatne opreme za pick up vozila i ostalih osobnih vozila. Izvrsnim uslugama, stručnosti i odgovornosti, osiguravamo da u potpunosti zadovoljavamo očekivanja naših kupaca.

Vizija

Želimo da naši kupci uvijek budu “iznimno zadovoljni”.

Vrednote

IZVRSNOST I UČINKOVITOST: Zadovoljni smo u svemu što radimo. Svoje zadatke radimo što je moguće učinkovitije i u najkraćem mogućem roku.

BRZINA I FLEKSIBILNOST: Više godišnje znanje, rad, inovacija i genijalnost omogućuju nam brzinu i fleksibilnost. S našim kupcima i partnerima imamo otvoren, pošten i iskren stav.

PARTNERSTVO I POVJERENJE: Poštujemo ugovore i ispunjavamo preuzete obveze kako bismo stvorili iskreno i dugoročno partnerstvo.

KREATIVNOST: Zajedno sa zaposlenicima stalno tražimo nove načine za poboljšanje zadovoljstva njih samih i naših kupaca.