O nama

O nama

Poduzeće Padiss-Horvat d.o.o. osnovano je 1995 godine. Bavi se prodajom pick up i jeep vozila. Na našem skladištu mogu se naći novi i rabljeni dijelovi za vozila Jeep, Nissan Navara i Pathfinder te dodatna oprema za pick up vozila te ostala vozila.

Poduzeće Padiss-Horvat uspješno se bavi autolimarijom i lakiranjem vozila u svojoj termolakirnici koja je opremljena vrhunskom tehnologijom i vrhunskim alatima. Na taj način možemo udovoljiti i najvećim zahtjevima svojih klijenata.

Jedna od usluga koje poduzeće nudi je i transport različitih vrsta roba. Poduzeće Padiss-Horvat smješteno je 5km od autoceste A4.

Ekipa u novom uredu realizira usluge naših djelatosti TRANSPORTA i sve potrebno oko PICK-UP VOZILA (WEB katalog i marketing), te RAČUNOVODSTVA.

 

Misija

Naš glavni zadatak je poboljšati kvalitetu mobilnosti naših kupaca. Zastupnici smo poznatih robnih marki dodatne opreme za pick up vozila i ostalih osobnih vozila. Izvrsnim uslugama, stručnosti i odgovornosti, osiguravamo da u potpunosti zadovoljavamo očekivanja naših kupaca.

 

Vizija

Želimo da naši kupci uvijek budu “iznimno zadovoljni”.

 

Vrednote

IZVRSNOST I UČINKOVITOST: Zadovoljni smo u svemu što radimo. Svoje zadatke radimo što je moguće učinkovitije i u najkraćem mogućem roku.

BRZINA I FLEKSIBILNOST: Više godišnje znanje, rad, inovacija i genijalnost omogućuju nam brzinu i fleksibilnost. S našim kupcima i partnerima imamo otvoren, pošten i iskren stav.

PARTNERSTVO I POVJERENJE: Poštujemo ugovore i ispunjavamo preuzete obveze kako bismo stvorili iskreno i dugoročno partnerstvo.

KREATIVNOST: Zajedno sa zaposlenicima stalno tražimo nove načine za poboljšanje zadovoljstva njih samih i naših kupaca.