Dodatna oprema za Suzuki Vitara Misutonida sa EU CERTIFIKATOM

U ponudi bull bar i pragovi za Suzuki Vitara 2015-2018 i 2018+ #Misutonida #Suzuki #Vitara #bull #bar #pragovi #stepenice

#Dodatna oprema za Suzuki Vitara Misutonida sa EU CERTIFIKATOM.

Čvrsta prednja šipka štiti donji dio vašeg odbojnika i daje autmobilu agresivan izgled na terenu.

Bull bar dizajniran je u skladu s najnovijim EU standardima i sa zahtjevima Direktive 78/2009 /EC. To znači da su proizvodi proizvedeni po najvišim standardima sigurnosti i uspješno su prošli sve certifikacijske testove u pogledu sigurnosti pješaka.

Pragovi za automobil vrlo su važan detalj jer olakšava ulazak u automobil, kombi, pick up… Ravna područja prekrivena su protukliznim materijalom. Tako će ulaz u automobil biti siguran.
Pragovi će ukrasiti bilo koji automobil, postati moderan detalj koji privlači pažnju.
Pragovi također omogućuju zaštitu tijela od sitnog kamenja, tijekom manjih sudara preuzimaju čitav udarac na sebe, što također štiti automobil od oštećenja.

NAPOMENA: Za upis bull bara, prednjeg branika u prometnu dozvolu potreban je ATEST, koji se obavlja na ispitnim mjestima raspoređenima po cijelom području Republike Hrvatske koji su bitni za sigurnost prometa na cestama.

Ispitivanje vozila obavlja se temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Pravilnika o ispitivanju vozila. Za ISPITIVANJE uz bull bar priložen je EU CERTIFIKAT.

Boja:

  • crom
  • crna mat

jednostavna montaža, nema bušenja
PRILOŽEN EU CERTIFIKAT

eu certifikat
BESPLATNA DOSTAVA EU I HRVATSKA.

 

besplatna dostava padiss

PAŽNJA: ZA VAS MONTIRAMO BULL BAR I PRAGOVE U NAŠOJ RADIONI.

distributer za Misutonida Hrvatska https://www.misutonida.com/en/